Electric Solution

Home | Despre proiect | Beneficiar | Echipa proiectului | Programul de finantare | Cariere | Contact

Proiectul Achizitie de utilaje si echipamente pentru activitatea de constructii¯

 

SC Electric Solution SRL Buzau a semnat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului contractul de finantare nr. 2073/08.08.2011 in vederea realizarii proiectul

'Achizitie de utilaje si echipamente pentru activitatea de constructii'¯ .

Valoarea totala a proiectului este de 1.691.101,13 lei din care:

- 633.892,70 lei finantare acordata din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara 4: Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si locala¯, Domeniul Major de Interventie 4.3 ¯Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor¯.

- 1.057.208,43 lei valoarea estimativa neeligibila ( inclusiv TVA)

Proiectul se desfasura pe o perioada de 24 de luni iar pe durata de implementare SC Electric Solutions SRL va achizionata utilaje tehnologice Autogreder , Cilindru Vibrocompactor , Incarcator Multifunctional in vederea realizarii activitatilor de constructie drumuri.

 

Va invitam sa ne vizitati si pagina de Facebook:

LEGATURI

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.